POLITIKA POSLOVANJA

O spletni strani

Spletno mesto je v lasti družbe Infinite pure solutions d.o.o., ki je tudi skrbnik spletnega mesta.Družba Infinite pure solutions d.o.o. se trudi zagotavljati pravilnost podatkov na tej spletni strani, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost, uporabniki pa  objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Vsi podatki so zgolj informativne narave.Infinite pure solutions d.o.o. zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletne strani in njenih vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko te spletne strani.Spletno stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani (hiperpovezave). Družba Infinite pure solutions d.o.o. ne jamči za pravilnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah, dostop do njih je na lastno odgovornost.
Vsi opisi storitev na tej spletni strani, so izključno informativne narave.Osebni podatki/uporabniški podatki
Če ste se na tej spletni strani prijavili na novice, se zbira in obdeluje vaš naslov elektronske pošte (e-pošta), ki ga vpišete v spletni obrazec. Podatki se obdeluje izključno za namene pošiljanja novic. Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

Če izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani, se podatki, ki jih vnesete (ime in priimek, podjetje, el.naslov, telefon), uporabijo za pripravo odziva in se po posredovanju odziva izbrišejo. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam, razen če zakon ne določa drugače. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.V primeru obdelovanja vaših osebnih podatkov skladno z navedenim Infinite pure solutions d.o.o. zagotavlja, da so vam omogočene vse pravice v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR) in veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov.Vaša vprašanja ali uveljavljanje pravic v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na info@infinitepuresolutions.com

Naša spletna stran uporablja piškotke, kar omogoča sledenje vaše poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da je ta čim bolj prijazna za uporabo. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori, kadar bodo piškotki poslani.Blagovne znamke
Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke, prikazane na tej strani, so last Infinite pure solutions d.o.o. ali pogodbenih partnerjev. Njihova uporaba, prenos, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način, brez pisnega dovoljenja je prepovedana.