O nas
POSLANSTVO

Preproste, jasne in učinkovite (trajnostne) rešitve za majhna in velika podjetja, ki zagotavljajo prednost pri zasledovanju cilja podnebne nevtralnosti.

VREDNOTE

Odgovornost in (st)rast:
Odgovorno za nas in generacije prihodnosti.

Povezovanje in (za)upanje:
Kolektivni uspeh, korak za korakom. Ker delamo in delimo dobro.

VIZIJA

Zanesljiv partner podjetjem pri oblikovanju rešitev za podnebno nevtralnost.

JS-800
Tina Štrukelj

CEO & Co-founder


TINA ŠTRUKELJ je magistrica znanosti (Pravna fakulteta v Ljubljani in Mariboru), z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju energetike. Opravljeno certificiranje za Vodjo trajnostne poslovne transformacije (Sustainable Business Transformation Manager) ter certificiranje za »project-level GHG accounting« pri GHG Management Institute in je ambasadorka Evropskega podnebnega pakta. Od leta 2015 do leta 2024 je opravljala funkcijo Generalne sekretarke Slovenskega združenja za energetsko ekonomiko (sekcija Energetske zbornice Slovenija in International Assocciation for Energy Economics).

Lucija-Sajevec
Lucija Sajevec

Co-founder

LUCIJA SAJEVEC je magistrica znanosti znanosti (Ekonomska fakulteta v Ljubljani), z dolgoletnimi vodstvenimi izkušnjami, z usmeritvijo v transformacijo organizacij. Lucija je pobudnica sprememb, tehnološka entuziastinja, voditeljica transformacije in coachinja. Opravljene ima različne programe: Sustainable Leadership Training Programme, EFQM Certified Foundation Training, Standard knowledge for supervisors, New Emerging Leaders Programme (ESADE Business school, Barcelona), Senior Executive Programme (Columbia University, New York) idr.

Reference:

Porsche leasing d.o.o.
ETI Elektroelement d.o.o.
Gorenje gospodinjski aparati d.o.o.
Salus, Veletrgovina, d.o.o. 
Rihter d.o.o.
TAB d.o.o.
Varis Lendava d.o.o.
in drugi


Mnenja:
»Mag. Tina Štrukelj nam je kot strokovnjakinja za teme trajnosti in energetike odlično predstavila pomen trajnosti za uspešen razvoj podjetja, saj predstavlja konkurenčno prednost in odpira nove možnosti. Pomagala nam je k razmisleku o tem, kako lahko kot podjetje in posamezniki prispevamo k zmanjšanju ogljičnega odtisa in kakšni so izzivi trajnostne poslovne transformacije. Njeno predavanje je bilo strokovno in podkrepljeno s podatki, primeri in statistikami, ki pa jih je predstavila na udeležencem razumljiv in zanimiv način.«
"Interaktivna delavnica, primerna za udeležence z različnimi predznanji, izvedena v prostorih podjetja, kar omogoči, da se je lahko udeleži več ljudi in tako pripomore k širjenju zavesti in razumevanju trajnostnosti v podjetju. Delavnica je zasnovana v dveh delih - v prvem delu so podane teoretične osnove, kar je ključno za razumevanje in ozaveščanje, v drugem delu je poudarek na konkretnih vprašanjih, ki so se pojavila pri izračunu ogljičnega odtisa. Delavnico bi priporočili vsem, ki želijo v podjetju dvigniti raven ozaveščeno o trajnostnosti."
Prispevki in sodelovanja: